İlk etabı Mayıs ayında gerçekleşen ve depremzedelere başta yazlık giyecek olmak üzere çeşitli hijyen ve ihtiyaç malzemeleri götüren BM Life, geçtiğimiz Eylül ayında da yardım kampanyasının ikinci etabını gerçekleştirdi. İkinci etabın ana temasını çocuklar ve özellikle öğretim gören çocuklar oluşturdu. Bu etapta öğrencilere tabletler dağıtıldı.

Eylül ayında gerçekleştirilen yardım kampanyası ikinci etabı ile ilgili detaylı bir rapor yayınlayan BM Life, şimdiden üçüncü etap için çalışmalara başlandığını da duyurdu.

Bölgenin sosyolojik, kültürel yapısını da göz önünde bulundurarak dil, din, etnik köken gözetmeden, yerel yöneticilerle koordineli bir şekilde çalışma yürüten BM Life, ikinci etap kampanya kapsamında, tabletlerin kimlere verildiğini tek tek raporunda açıkladı. Bu etapta yapılan ziyaretler detaylı olarak açıklandı.

Hatay yerel medyası olmak üzere birçok kesimin beğenisini kazanan BM Life’ın ikinci etap kampanya raporu Türkçe ve Hollandaca olarak iki dilli şekilde yayımlandı. 

BM Life yetkililerinin ikinci etap yardım kampanyası kapsamındaki ziyaretleri ve kampanya detaylarını ‘BM Life Hulpactie aardbeving Turkije’ sayfasından görebilirsiniz.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş