Surface serisi ile taşınabilir bilgisayar alanında ciddi bir hamle yapan Microsoft, bilgisayar sektöründe çıtayı daha da yükseltmiş durumda. Microsoft tarafından önümüzdeki günlerde all-in-one-pc olarak adlandırılan farklı özelliklerde yeni bir bilgisayarın piyasaya sunulacağı belirtilirken özellikle bu bilgisayarın piyasaya sunulması ile birlikte sektördeki rekabette ciddi bir hamle yapılmış olacak.

Apple’a Rakip Geliyor!

Microsoft bilgisayarlarında kullandığı yüksek donanımlar ile birlikte uygun bir performans sunmayı başarırken pek çok kullanıcı Microsoft’un bilgisayar alanındaki deneyimlerine güveniyor ve cihazlara ilgi gösteriyor. Yeni bilgisayar modeli ile ilgili patent çalışmaları yapılırken Microsoft tarafından 2017 yılında yeni modellerin piyasaya sunulacağı belirtildi. Yapılacak çalışmalar ile birlikte 2017 yılında yeni Surface tablet ve SurfaceBook modelleriyle birlikte tüm yeni modeller kullanıcılara sunulmuş olacak.

Microsoft'tan 2 Ayrı 4K AiO Bilgisayar!

Microsoft AiO olarak adlandırılan modellerde üç ayrı versiyon piyasaya sürülecek. Bunlardan ikisinin 4K çözünürlüğü destekleyeceği belirtilirken, 24 inç ve 27 inç ekran boyutlarında olacak cihazlar bu açıdan da tercih edilebilir olacak. Diğer model ise diğeri daha küçük ölçeklerde yapılacak. 21 inç ekran boyutunun bulunacağı diğer cihazda full HD destek sunulacak.

Kaynak: Veteknoloji.com