IFA 2015 kapsamında düzenlenen etkinliklerde karşımıza yeni ürünler çıkmaya devam ediyor. IFA 2015 kapsamında yeni ürünlerini duyuran firmalardan birisi olan Lenovo, dünyada bir ilk olarak çift ön kameralı yeni akıllı telefonunu tanıttı.

Lenovo, IFA 2015 kapsamında duyurduğu yeni akıllı telefonu ile dünyada bir ilk olmayı başardı. 8 Megapiksel ve 2 Megapiksel çözünürlüğünde çift ön kameraya ev sahipliği yapan Lenovo Vibe S1, çektiğiniz görüntülerde derinlik ve arka planı bulanıklaştırma gibi faydalar sağlıyor.

Ayrıca ön kameraya özel bir yazılım ile gelen Lenovo Vibe S1, hareket ve jestlerle selfie çekmeyi, güzellik modu ile anında makyaj yapmayı, fotoğraflardaki nesneleri kesip dilediğiniz yere koymayı mümkün hale getirebiliyor.



İlk olarak HTC One M8 modeli ile gördüğümüz çift kamerayı ön tarafa taşıyan Lenovo, eğlenceli bir işe imza atmış gibi gözüküyor.

Akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 5 inç büyüklüğünde Full HD bir ekran görüyoruz. Bu ekranda kapasitif dokunmatik menü butonlarının yer alması da bir çok kullanıcıyı sevindirecek nitelikte.

8 Çekirdekli MediaTek işlemciden gücünü alacak olan Vibe S1, 2 GB RAM ve arttırılabilir 16 GB dahili depolama alanına sahip. Akıllı telefonun ana kamerası ise 13 Megapiksel çözünürlüğünde.

Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ile çalışacak olan Lenovo Vibe S1 gücünü ise 2420 mAh bataryadan alacak. Telefon Kasım ayında piyasaya sunulacakken fiyatı ise 299 dolar olarak açıklandı.

Shiftdelete.net