Yaklaşık 30 yıllık geçmişi olan ve son 7 yıldır internette yayın yapan internet radyoculğunun öncülerinden Dijirad platformunda yer alan Son Fm bu yıl 2. kez Radyo Akademi Ödüllerine aday gösterildi.

Kısa adı Oydar olan Ulusal Radyo Platformu tarafından Oydar Radyo Akademi Ödülleri adı altında düzelenen yarışmada radyoculuğun enleri dinleyicilerin oyları ile internet ortamında belirleniyor.

Konu ile ilgili olarak Dijirad CEO'su Halil Aşıran ( Kaptan Halil ) bu yıl 2.kez Son FM olarak katılacakları yarışmalara ayrıca ilk kez de Dijirad olarak katılcaklarını söyledi.


Halil Aşıran Dijirad hakkında, “ Bu da yine Son Medya çatısı altında bulunan dijital radyoların bir platformudur. Daha önceleri çeşitli katagorilerde rakiplerini zorlayan, sunucularının ödül aldığı bu yarışmada özellikle Dijirad’ın derece alacağına kesin gözü ile bakıyoruz. Gerek dinleyenlerimizin desteği gerekse diğer rakiplerimiz tarafından Dijirad’ın derece alması hiç de süpriz olmayacak “dedi.

6 Mayıs 2016 tarihine kadar sürecek oylamanın sonuçları yine aynı tarihte düzelenecek törenle açıklanacak ve ödüller sahiplerini bulacak.

21 katagöride yapılacak oylamada Dijirad 16. Kategoride Yılın Dijital Radyo Platformu dalında Kral Dijtal’in de aralarında olduğu adaylarla ipi göğüslemeye çalışacak. Bu konuda ise yine Kaptan Halil, “ Özellikle Avrupalı dinleycilerden oy bekliyoruz. Çünkü biz Avrupa’nın tek ve ilk dijital radyo platformuyuz” şeklinde konuştu.

Son FM ise daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda güçlü ve köklü rakipleri ile Yılın İnternet Radyosu oylamasında 7. Kategoride yarışmalara katılıyor.

Dijirad ve Son Fm’İn rakiplerini görmek ve oy vermek için tıklayın.

© SONHABER.EU