Brüksel’de Rogier metro istasyonunda yaşanan olayla ilgili paylaşılan video görüntüsünde, 23 yaşındaki genç adamın birkaç yolcuyla birlikte sakin bir şekilde metronun perona girmesini beklediği ve bir anda, hiçbir sebep olmadan raylara yakın duran 55 yaşındaki kadına doğru hareketlenerek, kadını raylara doğru ittiği görülmekte.

Dün akşam saat 19:45 sıralarında gerçekleşen bu olayla ilgili Het Laatste Nieuws gazetesine bir açıklama yapan Brüksel taşımacılık şirketi MIVB sözcüsü An Van Hamme “Metro vatmanı zamanında fren yaparak kazayı önlemeyi başardı.” dedi.

Peronda bulunan diğer yolcuların kadını raylara iten adamı kovaladığını aktaran Van Hamme, polis akşam saatlerinde zanlıyı yakaladığını ve olayın soruşturulduğunu belirtti.

Gazetenin haberinde, kadının çok ciddi şekilde yaralanmadığı ancak yaşadıklarından ötürü şok geçirdiği belirtilirken, metro sürücüsünün de şok içerisinde kaldığı, bu nedenle istirahat izni aldığı belirtildi.

Yayınlanan foto ve video:

Foto: MIVB

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU