Avrupa'da yaşayan gurbetçilerin kurduğu Avrupa Vatan Sevdalıları Grubu, Zafer Gültekin ve Şenol Sayılı'nın öncülüğünde Ramazan ayı vesilesiyle Türkiye'de 250 bin liralık yardımda bulundular. 

Yurt dışında farklı ülkelerde yaşayan gurbetçilerin kurduğu Avrupa Vatan Sevdalıları Grubu, tarafından yardım paketi organizasyonu düzenlendi.

Organizasyon kapsamında Türkiye genelinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım paketleri ulaştıran grup, dar gelirli ailelerin bakkallara olan borçlarını da ödedi. Bazı ailelere gıda yardımında bulunan Avrupa Vatan Sevdalıları Grubu, para yardımında bulunmayı da ihmal etmedi. Öğrenciler için de çeşitli hediyeler dağıtılan grup yöneticileri, bazı vakıf ve derneklere de bağış yapıldığını belirttiler. 

Toplamda 250 bin TL'lik yardımı ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Avrupa Vatan Sevdalıları Grubu, yardımlarının devam edeceğini açıkladılar.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU