Ankara'da bir otoparka, uçak yakıt tankı olduğu düşünülen parça isabet etti. 3 araç hasar gördü.
Ankara'da görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı.

Yerel basında yer alan haberlerde, bugün TSI 11.30 sıralarında Çankaya'nın Söğütözü Mahallesi'ndeki TPAO'nun açık otoparkında meydana gelen olay, çevre sakinlerinin korkmasına neden oldu. Ankara semalarında uçuş sırasında olan Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait F-4 savaş uçağının yardımcı yakıt tankı bilinmeyen bir nedenle otoparktaki araçların üstüne düştü. Park halindeki 2 otomobil ile 1 hafif ticari araçta hasar oluştu. 

Çevredekilerin ihbarı ile bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Askeri yetkililer de bölgeye geldi. Olay hakkında incelemeler devam ederken Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) da olaya ilişkin bir açıklama geldi.

MSB’den yapılan açıklamada, "Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait F-4 savaş uçağının bir parçası, Ankara semalarında uçuşu esnasında bilinmeyen bir sebeple TPAO'ya ait açık bir otoparka düşmüştür. Uçak emniyetli bir şekilde Eskişehir meydana iniş yapmıştır. Olayda can kaybı ve yaralı bulunmamaktadır." dendi.

Ankara kaza 02Ankara kaza 03

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş