BELÇİKA

Heusden-Zolder'de Kickboks C galası için heyecan dorukta

Belçika'nın Heusden-Zolder kentinde bu hafta pazar günü gerçekleşecek Kickboks C Galası için sporcular son hazırlıklarını tamamlıyor.

Abone Ol

Husdinio GYM'in öncülük ettiği ve 26 müsabaka içerecek etkinlik, 20 Türk sporcunun da aralarında bulunduğu pek çok yeteneği ağırlayacak. Antrenör Akın Duran, tüm spor severleri etkinliğe davet etti.

Belçika'nın Heusden-Zolder Belediyesi, bu pazar günü kickboks severler için büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Husdinio GYM öncülüğünde düzenlenecek olan Kickboks C Galası, toplamda 26 müsabaka ile sporseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Etkinlik, Heusden-Zolder'deki Pastoor van Mierlaan 17 adresinde gerçekleşecek ve Belçika, Hollanda ve Almanya olmak üzeri birçok farklı kulüpten 15'ten fazla sporcuyu ağırlanacak.

Husdinio GYM'in antrenörü Akın Duran, Sonhaber.eu'ya yaptığı açıklamada, galanın geleneksel olarak her yıl düzenlendiğini ve bu yıl da ringe çıkacak 20 Türk sporcusuyla birlikte bir heyecan fırtınası olacağını belirtti.

Gala, ringe ilk olarak 35 kiloda mücadele edecek olan Kıvanç Uygun gibi genç yetenekleri de tanıtacak.

Duran, "Birbirinden güzel müsabakaların yapılacağı galada, Türk gençlerine ve diğer sporculara destek vermek için tüm spor severleri çağırıyoruz. Gelin hep birlikte bu güzel galada heyecanı dorukta yaşayalım," dedi.

Bu etkinlik, bölgedeki sporseverler için büyük bir heyecan kaynağı olacak ve genç yeteneklerin kendilerini göstermeleri için önemli bir platform sunacak. 
Haber ve fotoğraflar Halil Uygun
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Abone Ol