Mustafa Yeneroğlu: Kavala'nın Hükümeti devirmeye yönelik kanıtlar bulamadım

Abone Ol

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Gezi Parkı davasının başlaması ardından resmi Twitter hesabından açıklama yaptı.







Yeneroğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: ‘Osman Kavala vs ile ilgili iddianameyi okudum. Kavala'nın 'Hükümeti devirmeye yönelik bir kalkışma olarak gezi olaylarının organizatörü,yöneticisi veya finansörü' olduğuna dair maddi kanıtlar bulamadım.Kamuoyunu ikna eden bir yargı kararının en kısa zamanda çıkmasını ümit ederim.’









https://twitter.com/myeneroglu/status/1143123484865900544







Gezi Parkı iddianamesinde suçlanan 16 şüphelinin yargılamasına başlandı.







Türkiye’de Gezi Parkı iddianamesinde suçlanan 16 şüphelinin yargılamasına başlandı. Tutuklu sanıklar Osman Kavala ve Yiğit Aksakoğlu ile 7 tutuksuz sanık duruşmaya katıldı.







Gezi Parkı eylemlerine ilişkin Osman Kavala ve Yiğit Aksakoğlu'nun tutuklu yargılandığı 16 sanıklı davanın ilk duruşması Silivri Cezaevinde başladı. Osman Kavala, ilk duruşmasına tutukluluğunun 600'ncü gününde katıldı. Tutuklu olan diğer isim Yiğit Aksakoğlu ile tutuksuz sanıklar Mücella Yapıcı, Çiğdem Mater, İnanç Ekmekci, Ali Hakan Altınay, , Mine Özerden, Can Atalay, Tayfun Kahraman, Yiğit Ali Ekmekci duruşma salonunda.







İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Osman Kavala ve Yiğit Aksakoğlu ile 7 tutuksuz sanık katıldı. Duruşmayı, CHP'li milletvekilleri Mahmut Tanal, Sezgin Tanrıkulu, Ali Şeker ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve çok sayıda HDP'li ve İşçi Partili milletvekili de izliyor.







WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın







©SONHABER.EU



Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız!



Abone Ol