Konsolosluklardan önemli duyuru: Artık nakit ödeme yapılmayacak

Abone Ol


Sanal POS bankacılık ödeme sistemi nedir, nasıl çalışır, ihtiyacınız olan teknik altyapı nedir?

-İnternet üzerinden gerçekleştirilen, İDEAL ödeme sistemini de kapsayan, kullanımı son derece kolay bir ödeme sistemidir. Tahsilatlar https://vezne.konsolosluk.gov.tr/tr/login/ internet sitesi üzerinden gerçekleşmektedir.

-İnternet sitesine giriş yaptıktan sonra, T.C. Kimlik Numaranız veya işlem referans numarasını kullanarak ödeme işleminizi başlatabilirsiniz.

-Giriş yaptıktan sonra ödeyeceğiniz tutar otomatik olarak görüntülenecektir.

-Ödeme işlemi için internet bağlantısı olan bir cep telefonu, bilgisayar veya ipad’inizin olması, ayrıca bir banka hesabınızın bulunması yeterlidir.

-Ödemede bankamatik kartı veya kredi kartı kullanılabilmektedir.

-Ödemede kullanacağınız cihazda “mobil bankacılık”ın kurulu olması veya internet bankacılığınızın bulunması işleminizin hızlıca sonuçlanmasını sağlayacaktır.

-Ödemeyi siz veya sizin adınıza bir başkası yapabilir. Üstelik, ödemeyi yapacak kişinin Başkonsoloslukta fiziken bulunması da gerekmemektedir.

-Ödeme işlemine başlamadan önce bankanızda ödenecek meblağı karşılayacak yeterli bakiyenin bulunup bulunmadığını, günlük azami ödeme limitinizi kontrol ediniz.

-Ödeme sonucunda e-tahsilat makbuzunuzu internet sayfasından görüntüleyebilirsiniz.

Saygıyla duyurulur.

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

© SONHABER.EU
Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız!
Abone Ol