HOLLANDA

Hollanda’da sıcaklıklar hafta sonunda yine artacak

Abone Ol

Meteoroloji enstitüleri Weerplaza ve KNMI verilerine göre, bugün sabah saatlerinde Hollanda genelinde alışık olduğumuz gri, kısmen yağışlı bir hava hakim olacak. Bulutlu hava öğle saatlerinde yerini güneşe terk edecek. 

Ülkenin doğusunda sabah saatlerinde yerel bir sağanak yağış geçişinin görülecek.Rüzgar şiddeti hafif oranda olacak.  

Öğleden sonra sıcaklıkların 25 santigrat dereceye kadar çıkacağı belirtilen açıklamada, yer yer hafif yağmur geçişlerinin görüleceği belirtildi.

Son yağışlar Cuma gününü cumartesi gününe bağlayan gece saatlerinde ülkeyi terk edecek ve hafta sonunun ilk günü güneşli geçecek. Gece saatlerinde sıcaklıklar 13 ila 16 dereceye kadar düşecek. Ülkenin güneydoğusunda sağanak yağmur geçişi görülme ihtimali bulunuyor. 

Cumartesi günü ülkenin kuzey doğusu hariç diğer bölgeler güneşli bir havaya uyanacak. Sıcaklıklar gün içinde 22 ila 27 derece arasında seyredecek.

Pazar günü yine güneşli bir gün bizleri bekliyor. Sıcaklıklar da cumartesiye nazaran daha fazla olacak. Weerplaza verilerine göre ülkenin kuzeyinde sıcaklıklar 26 dereceye güney kesimlerinde ise 31 dereceye kadar çıkacak. 

Önümüzdeki hafta, yer yer bulutlu ve lokal yağışın görüleceği bir hafta olacak. Sıcaklıklar 33 dereceye kadar çıkacak. Hafta genelinde güneş ve sağanak yağış geçişleri ile karma bir hafta yaşanacak. Sıcaklıklar 21 ile 25 derece arasında seyredecek.

Foto: Skitterphoto - Pixabay

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Abone Ol