HOLLANDA

Hollanda'da bu hafta sonu yaz havası hakim: Sıcaklık 25 dereceye çıkacak

Hollanda'da hafta sonunda dışarı çıkmayı planlayanlar şimdiden hazırlıklara başlayabilir. Özellikle pazar günü sıcaklıklar 25 dereceye kadar çıkacak.

Abone Ol

Meteoroloji bu hafta sonu dışarı çıkmayı planlayanları sevindirecek haberler verdi. Hafta sonunda özellikle pazar günü sıcaklıklar 25 dereceye kadar çıkacak.

Bugün öğleden sonra ülkenin birçok yerinde bahar havası etkili olacak. Ülke genelinde açık ve yağışsız bir gün olacak. Bazı bölgelerde hafif bulutlanma riski bulunsa da, yağmur ihtimali yok. Kuzeyden esen zayıf ve orta şiddetteki rüzgarla birlikte sıcaklıklar kıyı bölgelerinde 17 ila 19 dereceye, Brabant ve Limburg'da ise 22 dereceye kadar çıkacak.

Cumartesi günü sıcaklıklar daha da artacak. Kuzey bölgeleri hariç, sabah saatlerinde güneş kendini göstermeye başlayacak. Kuzeyde hafif sislenme olabilir. Sıcaklıklar önceki günlere göre biraz daha yüksek olacak. Ülkenin birçok yerinde hava 20 derecenin üstünde seyredecek. Yalnızca deniz kenarında ve Wadden Adaları'nda 17 derece civarında olacak. Sıcaklıklar Utrecht ve Amsterdam'da yaklaşık 22 derece, ülkenin güneydoğusunda ise 24 dereceye kadar çıkacak.

Pazar günü sıcaklıklar kıyı bölgelerinde 20 ila 23 dereceye, iç kesimlerde ise 25 dereceye kadar yükselecek. Doğudan güneydoğuya esen rüzgar kıyı kesimlerinde sıcaklığı 20 dereceye kadar düşürecek. Akşam saatlerinde bulutlanma artacak.

Hafta sonundan sonra güneş yerini yer yer sağanak yağışa bırakacak. Pazartesi değişken bir hava hakim olacak. Sonraki günlerde sık sık sağanak yağış veya gök gürültülü fırtına ihtimali artacak. Sıcaklıklar ise 18 ila 23 derece arasında seyredecek.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Abone Ol