HOLLANDA

Hollanda’da bu hafta bulutlu ve yağmurlu bir sonbahar havası hakim

Abone Ol

Haftanın ilk çalışma günü ülke genelinde yağmurla birlikte başladı. Özellikle kıyı kesimlerde rüzgarın yanı sıra yağmur da etkili oluyor. Genel olarak sıcaklıklar 14 derece civarında seyrediyor. Salı günü ise hem yağmur artacak hem de sıcaklıklar 13 dereceye düşecek. Hafta sonuna doğru sıcaklıklar artmaya başlayacak.

Pazartesi: Sıcaklıklar 12 ila 15 derece arasında
Kıyı kesimlerde etkili olan yağmur bugün öğleden sonra iç kesimlere doğru hareket edecek. Güneş öğleden sonra özellikle batı kesimlerde biraz daha fazla kendini gösterecek. Mevsim normallerine göre oldukça soğuk bir gün olacak. Sıcaklıklar doğu kesimlerinde ortalama 12 derece ve güney doğuda ise 15 derece civarında seyredecek. 

Akşam ve gece saatlerinde başta kıyı kesimleri olmak üzere ülke genelinde yağmur etkili olacak. Kıyı kesimlerinde rüzgar hızı yer yer saatte 75 kilometreye kadar çıkacak.

Salı: Gök gürültülü sağanak yağış
Yarın sabah çok bulutlu olacak ve özellikle ülkenin batı, orta ve güney kesimleri sağanak yağışlı geçecek. Yarın öğleden sonra hava ilk etapta çok bulutlu ve sağanak yağışlı olacak. Sağanak yağışla birlikte gök gürültülü sağanak ve yer yer dolu ihtimali yüksek. Batı yönünden esen orta şiddette, bazen kuvvetli rüzgarla birlikte sıcaklık en fazla 13 dereceye kadar çıkacak. Gece saatlerinde sıcaklıklar kuzeydoğuda 5 derece ve Zeeland bölgesinde 10 derece civarında seyredecek.

Çarşamba: Önceki günlere nazaran daha az yağmur
Pazartesi ve Salı günlerine nazaran Çarşamba günü daha az yağışlı bir hava olacak. Batı kesimlerde sağanak geçişleri görülecek. Genel olarak sıcaklıklar, orta kuvvette batı rüzgarının da etkisinde 13 ila 14 derece arasında seyredecek.

Perşembe: yer yer yağmurlu
Perşembe günü hava yer yer yoğun bulutlu ve yağışlı yer yer kuru olacak. Sıcaklıklar ortalama 14 ila 15 derece arasında seyredecek.

Cuma ve hafta sonu: Daha ılıman, ancak fırtına olasılığı yüksek
Cuma gününden itibaren hafta sonu boyunca sıcaklıklar 15 ila 18 derece arasında seyredecek. Özellikle Cuma gecesi, cumartesi sabahına kadar aşırı yağmur ve rüzgar ihtimali yüksek olacak. Rüzgarın fırtına şeklinde olabileceği tahmin ediliyor. 

Önümüzdeki hafta: sıcaklıklar artacak
Önümüzdeki hafta daha fazla güneşli geçeceği tahmin ediliyor. Sıcaklıkların da ortalama 20 dereceye kadar çıkacağı öngörülüyor. 

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.euya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Abone Ol