Foto Galeri

Selin ardından Maastricht'te çalışmalar devam ediyor

Hollanda'nın Maastricht kentinde meydana gelen sel felaketinin ardından su seviyesi düşüyor ancak, birçok yüzen ev ve tekne zarar gördü.

Abone Ol

Maastricht'te hızlı akıntı nedeniyle barajın arkasındaki bölgede bulunan bir yüzen ev Stuwweg üzerindeki bir köprüye çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır hasar alan köprünün yıkılma tehlikesi olduğu belirtildi. Ordu su akışını ve köprünün çökme riskini azaltmak için helikopterlerle bölgeye kaya torbaları bıraktı.

Helikopterler durmaksızın 4 tonluk kaya dolu torbaları taşıdı. Daha sonra işçiler ve müteahhitler geçici barajlar oluşturmak için su kenarında çalışmalar yürüttü.

Maas nehrinin Maastricht bölgesinde Limmel ve Ternaaien arasında teknelerin seyahat etmesine henüz izin verilmiyor.  Bölgede yürütülen çalışmalarda, Maastricht'teki Bosscherveld'deki barajının inşasında kullanılan malzemelerin taşındığı belirtiliyor. 

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Abone Ol