HOLLANDA

Corendon, Hollanda uçuşlarında el bagajından ücret almaya başlıyor

Pegasus, Ryanair Wizzair, EasyJet ve Transavia'nın ardından Corendon’da el bagajlarından ücret almaya başlıyor.

Abone Ol

Yolculardan ek bagaj ücreti aldığını duyuran havayolu şirketlerinin arasına Corendon’da katıldı. Şirket bu hafta Çarşamba gününden itibaren kabin bagajları için ücret alacağını duyurdu.

Şirket tarafından basına yapılan açıklamada, uçak içine alınan 10 kioya kadar olan kabin bagajları için 15 euro ücret talep edileceği belirtildi.

Corendon sözcüsü yaptığı açıklamada, "Bununla artan maliyetleri karşılamayı ve uçağa biniş ve iniş süresini kısaltmayı umuyoruz."dedi.

Yolcular 55 x 40 x 25 santimetreye kadar olan bir parça el bagajı için 15 euro ödeyecek. Daha ağır eşyalar için farklı bir ücret uygulanacak. Sadece sırt çantası gibi küçük el bagajlerı ücretsiz olmaya devam edecek.

Yeni ek ücret yalnızca Corendon tarafından organize edilen Hollanda uçuşları için geçerli olacak. Örneğin Corendon-KLM işbirliğindeki uçuşlarda ek ücret alınmayacak.

Bu hafta Çarşamba günü (8 Mayıs) yürürlüğe girecek ek ücret uygulaması daha önce rezervasyonu yapılmış için geçerli olmayacak.

Pegasus, Ryanair Wizzair, EasyJet’ten sonra en son olarak Transavia kabin bagajına ek ücret getirmişti. Şirket 3 Nisan’dan bu yana kabin bagajı için (maksimum 55 x 35 x 25 cmlik el bagajı) 10 Euro'luk bir başlangıç fiyatı talep ediyor.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Abone Ol