Amsterdam'da oy verme kesinleşti

Abone Ol


T.C Rotterdam Başkonsolosluğunda kaydı bulunan ve ikamet adresleri Noord Holland Eyaletinde, özellikle Amsterdam ve çevresinde bulunan Türk vatandaşlarının Amsterdam’a kurulcak sandıklarda oy kullanabilcekleri tarihler de kesinleşti.

Noord Holland Eyaletinde, özellikle Amsterdam ve çevresinde ikamet eden seçmen vatandaşlarımızın 21 - 25 Ekim 2015 tarihlerinde Amsterdam Başkonsolosluğuna kurulacak sandıklarla ilgili YSK tarafından yapılan açıklama şöyle:

Amsterdam’a Sandık Kurulması Hakkında Duyuru

26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın bulundukları ülkelerde kurulacak sandıklarda oy kullanmalarını teminen sürdürülen çalışmalar çerçevesinde, Yüksek Seçim Kurulu tarafından, seçmen kaydı Rotterdam Başkonsolosluğunda bulunan seçmenlerin 21 - 25 Ekim 2015 tarihlerinde Amsterdam Başkonsolosluğumuzca kurulacak sandıklarda da oy kullanabilecekleri kararlaştırılmıştır.
Seçim sandıklarının kurulacağı mekanlar kesinleştiğinde ayrıca duyurulacaktır.
Yurt Dışı Seçmen Sorgulama için: https://secmen.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgiYurtdisi.jsp web sayfası ziyaret edilmelidir.
Rotterdam Başkonsolosluğu'nda seçmen olarak kayıtlı olmakla birlikte, Noord Holland Eyaletinde, özellikle Amsterdam ve çevresinde ikamet eden seçmen vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur.

©SONHABER.EU
Abone Ol