Mahalesef !



Ama Mahalesef günümüz de televizyon programları ile evlerimize aile yuvalarımıza kadar girdiler !

Kim bunlar?

Evlilik programları

Kismetse olur

Big Brother Türkiye

Bana her şey yakışır

Cesaretin varsa

Esra Eol’la izdivaç

Esra Erol’la evlen benimle

İşte benim stilim

Biri bizi gözetliyor ……..

Adı altında ki düşmanlarımız….!!!!!!!!!!!!!!

Türk Toplumu’nun büyük bir kısmı tarafından izlenen ve reyting yapan bu programlar aslında ;

Türk Toplumu’nun kalitesini bozan, çirkefleştiren, azgınlık yaratan, seviyesini düşüren hatta ve hatta akıl zeka seviyesinde büyük tahribatlar yapan programlardır..

Bu ne ya!

İnanıyorum ki bu programların bir çoğu tamamen bir senaryo üzerine kurulu ve senaryo yazıcılar tarafından kişiler ve işlenen konular tamamen sahtedir..Vee önceden tasarlanmışdır..

Ulusal Televizyon kanallarımızda ki bu deli saçması programlarla milletimizin değerlerine, toplumun düzenine, inanç ve ahlak düzeyine karşı gizlice bir savaşın olduğunun göstergesidir..

Dedikodu, yalan, fitne tohumları ekme, hırs, yanlış olgularla birlikde kadınların, genç kızlarımızın vücudlarının sergilendiği edepsizliğin ve hayasızlığın futursüzca işlenildiği bu programlar ne acıdır ki ilgi ile her gün evlere girebilmektedir..

T.C. Devletimiz ve onun resmi kurumu olan Rtük acaba ne yapar?

Rtük’de Yönetim Kurulu’nda bulunan şahsiyetler neyi izlerler?

Türk insanı’nın ufkunu karartan, uyutan ve çirkinleştiren ve toplumun dinamiklerine BOMBA koymak için bu programları yapanlar kimlerdir?

Yıllarca bu şekilde insanımızı uyutanlar, el altından ülke değerlerini perişan etmek için her türlü melaneti ülkemize kültür ve medeniyet ölçütleri diye sokanlara karşı Hükümetimiz neden mücadele etmez?

Türk kadını, Türk kızlarımız bu programlarla ve ne yazıkki yazılı basınımızla da bu kadar küçük düşürülmemişti…Her yer çıplaklık, , cinsel dürtülerle dolu programlar ve yazılar ve yorumlar!!!

Türk erkeğini ne hale getirdiler?

Kılık kiyafet, saç sakal modeli, giyim ile maymunlaştırıldı!

70 li ve 80 li yaşlardaki insanlarımızın düşürüldüğü komik ve çirkin durumlara bakarmısınız? Saygılarını ve sevgilerini yerle bir etmişler…

Basın özgurlüğü, düşünce özgürlüğü ve Türk Medyasına tanınan sonsuz toleranslı özgürlük bu ise bu edepsizce ve hayasızca yapılanları kınıyor ve HİCAP duyduğumu ifade ediyorum..

Bu çirkin, seviyeden düşük kolay para kazanmak için her şeyini satmayı mübah sayan programları halka sunan anlayış ile mücadele etmeyen Rtük ve sorumlu siyasi irade Hükümet ne kadar sorumluysa bu programları izleyenler de bir o okadar Türk Toplum’na karşı sorumludur..



Bu programları lütfen ama lütfen izlemeyin, izlettirmeyin ve izleyenleri de lütfen uyarın!



Yüzyıllardır Milletimizin değerlerini kendi ellerimizle yok ettirmek için büyük planları olanlar yavaş yavaş bu şekilde planlarını hayata geçiriyorlar…!!



Hiç bir öğretici yanı olmayan, tamamen bir kültür ve yaşam yozlaştırması yaratan bu tür televizyon programları ile Milletimizin GENLERİ ile oynandığı aşikardır…



İnsanlarımızın üstünden PARA kazanan bu TV kanallarına ve programlarına karşı savaşmalıyız..



Dikkatli olmak zorundayız..



Saldırılar sinsice ve uzun vadeli olarak sürdürülmektedir….



Kamil Kopuz

Drunen

10 Şubat 2016