Herkes onların ateşine odun taşıdı.!
40 yıl T.C Devleti’nin adlı ve mülki makamlarını işgal edenler, görev yapıyormuş gibi görünen “hizmet üretmeyen acizler”, “ OY “ kaybetmeyi bir türlü riski yapamayan “ siyaset “, alınları secde görenlerden zarar gelmez, onlar hizmet hareketi denilerek ne istediklerini verenler…
Fetö / Pdy terör örgütü de;
Dürüstlüğün değil, aldatmanın, aldatana aldanmanın;
Cana can katmanın değil aklı çalmanın, çalana çaldırmanın; ( Değerli kardeşim; Şaban Şimşek )
Canan değil, önder değil ABD’ye ve İsrail’e hizmet ederek ve Allah’a değil , Batı emperyalizm’ine kul olarak son Türk Devleti’ne DARBE yaparak ihanet etmiştir..
40 yıl önce başlattığın hareketle 15 Temmuz 2016 gecesinde ; Türk Milleti’ne, Devleti’ne ve onun Cumhurbaşkanı’na DARBE yapacaksınız ve bunu Kahraman Türk Ordusu’nun içine sızarak gerçekleştirmeye çalışacak ve Ordumuzun itibarini sıfırlamak en büyük amacın olacak ve bunu Batı Emperyalizm’nin uşaklığını üstlenerek yapacaksın..
Ölümden sonra hesap var, büyük din gününde hesaba çekileceğini her gün 5 vakit namazında Yüce Allah ile konuşurken itiraf edeceksin. Senden başka Allah yoktur, her şeyi senden dilerim, isterim ve yalnız sana ibadet ederim diyeceksin. Beni doğru yola ilet diyeceksin. Kendilerine nimet verdiğin mutlu kimselerin yoluna; gazaba uğramışların, kötü yola düşenlerin, inkarcıların yolundan kurtar diyeceksin.
İnsanların dini duygularını sömürecek, kazançlarını Himmet altında toplayacaksın, dershaneler ve üniversiteler kurarak terörist yetiştirip uzun vadede Türkiye Cumhuriyeti’ni ele geçirmek için bütün kılcal damarlarına gireceksin.
Yeri geldiğinde içki içmeye bile izin vereceksin. Çalmayı hırsızlık saymayacaksın, banka kurup insanların tasarruflarını kullanacaksın. Gazete, dergi ve televizyonlar kurarak insanların dini duygularını sömürerek taraftar toplayacaksın.
Sonra kendi ülkene ve insanlarına ihanet edeceksin.! TBMM ve Cumhurbaşkanı Sarayı’nı uçakla bombalayacak kadar iblisle ortak hareket ederek 15 Temmuz 2016’da T.C Devleti’ne bir darbe ile el koymaya kalkacaksın. Türkiye’ye düşman bütün devlet ve kurumlarla el ele verecek kadar iblissiniz sizler…
Sonra bana da Müslümanım diyeceksin. Hadi oradan !
Siz Türk Milleti’ni ve onun göz bebeği Türk Silahlı Kuvvetleri’ni tanıyamamışsınız? Türklerin Ordusu İlk Başbuğumuz Mete HAN tarafından kurulmuştur.. Hainlere hatırlatırım.
“ Sinsilik en sağlam orospuluktur “ hareketle kurdunuz örgütünüzü ( Fetö/ Pdy )
Adam dediğinde izzet-i nefis olacak..Kahpelik değil.. Bunlarda ne gezer…
O kadar kahpelerki;
Sayın Cumhurbaşkanımızın yaveri olabildiler, Genel Kurmay Başkanı yaveri olabildiler, 15 yıl Devletimizin Bakanı olabildiler “sinsilik en sağlam orospulukdur” sözünü ne güzel ezberlemişler ve yerine getirmişlerdir..
Lakin unuttukları bir şey vardı.!
Türk halkının “ Vatan sevgisi “, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Polis Teşkilatımızın sağlam iradesi ve Devleti’ne bağlılığı…
Ve son Türk Devleti “ Türkiye Cumhuriyeti”’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk” ve onun askerleri olan Türk Ordusu
Sarışın bir kurda benziyordu.
Ve mavi gözleri çakmak çakmaktı.
Yürüdü uçurumun başına kadar, eğildi, durdu.
Bıraksalar İnce, uzun bacakları üstünde yaylanarak
Ve karanlıkta akan bir yıldız gibi kayarak
Kocatepe’den Afyon ovasına atlıyacaktı.
Dörtnala gelip Uzak Asya’dan
Akdeniz’e bir kısrak başı gibi uzanan bu memleketin bizim
Nazim Hikmet Ran
Şiddetin panzehiri “Demokrasi”dir..
Şimdi demokrasi ile yeniden dırılış zamanıdır.
15 Temmuz 2016 “ Demokrasi Bayramı” mız ..
Sayın Cumhurbaşkanımız;
Bu hain örgütün gerçek yüzünü önceden ortaya dökememenin üzüntüsü içindeyim. Bundan dolayı hem Rabbimize, hem milletimize verecek hesap olduğunu biliyorum. Rabbim de milletim de bizi affetsin"
Ateşe verilmek istenen ülkenin Lideri bu sözleri ile artık gerekenin yapılacağını ve hukuk içinde kalınarak büyük Devlet olmanın gereği olarak bunlar tek tek Devletin bütün kurumlarından ayıklanacak, yargılanıp kamunun dışına çıkartılacaktır inancını taşıyorum.
Lakin; benzerlerinin veya olanların yeniden toplumumuzun başına bela olmaması için din tacirleri bir daha başlarını kaldırmamak şartıyla ortadan kaldırılmalıdır.
T.C Devleti dışında hiç bir cemaat, vakıf, dernek, tarikat, eğitim ve öğretim hizmetleri vermemelidir. Din adına bağışların toplanması, ticaret yapılmaması ve halkımızın yoksul çocukları bunalara teslim edilmemelidir.
Kamu da görev alacak olanların özel yaşamı, dini inancı, siyasi görüşüne ve şunun bunun adamı, bize yakın ve uzak ölçütleri yerine “ Liyakat, yetenek, dürüstlük ve insan sevgisi gibi kriterlere bakılarak görevlendirilmelidir.
“Bundan sonra biz gerekli adımları atmazsak şehitlerimize, milletimize hesap veremeyiz”
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyib Erdoğan…
Türk Milleti olarak bizde beklemekteyiz Sayın Cumhurbaşkanım. Siyasette, ekonomide Devletimizin idari, mülki ve askeri amirleri ve yöneticilerini tek tek ayıklamanızı bekliyoruz..Zaman var SIKINTI yok 40 yıldır örümcek ağı gibi Devletimizi saran bu terörist örgütü bir iki ayda ortaya çıkarıp ayıklamanın zor olduğunu da biliyoruz.. Millet arkanızda her zaman ta ki bu ayıklanma tamamlanana kadar…

Saygılarımla
Kamil Kopuz
İstanbul, Çamlıca 4 Ağustos 2016