Sivil Toplum kuruluşları platformu genel başkanı Habib Şeker yaptığı açıklamada platformumuz Devletinin yanındadır.

Platform oluşumunun ilk toplantısı devletinin yanında olduğunun göstergesi olan 24 Şubat 2018 tarihinde yaptığımız kahvaltılı toplantıda AFRİN zeytin dalı harekatına destek bildirgesini açıklamış bu proğramdan sonra, bu birlikteliği platforma dönüştüren devletinin yanında Tek Bayrak,Tek vatan,Tek Devlet, Tek Millet sevdalısı, insana hizmet etme sevdası ile bir araya gelen dernek vakıf ve federasyonlardan oluşmaktadır. Bu oluşumun gerçekleşmesi ile birlikte etkinliklerimize devam ettik.

Türkiye geneli 27 ilden ve 80 derneğin katıldığI 5 Mayıs Cumartesi günü STK LAR EL ELE Yerel yönetimlerle birlikte madde Bağımlılığıyla Mücadeleye proğramını gerçekleştirdik.

Mamak Belediyesi ile gerçekleştirdiğimiz bu proje kapsamında, Mamak Saimekadın platin düğün salonunda misafirlerimizi ağırladık akabinde ,Kahraman komutan Ömer Halis Demir'in anıtında ve grup halinde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı külliyesi ve Millet Camii'nde ikindi namazı külliyedeki şehitler anıtı ziyaretlerini gerçekleştirdik.

Mamak'ta Profesör Doktor Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde madde bağımlılığına karşı sivil toplum kuruluşları Platformu adına Mamak Belediyesi ile düzenlemiş olduğumuz gecede madde bağımlılığı ile mücadelede sivil Toplum kuruluşları ve Yerel yönetimlerin önemi vurgulandı.Yaptığımız programda hayli Duygulu anlar yaşadık .

Ramazan arifesinde Terörist devlet İsrail’in Masum mazlum Gazze halkına yaptığı katliamı STK PLATFORMU Siyasi ve Hukuk işleri birimi genel başkan yardımcısı Semih KIBRIS’ın koordinesinde ANKARA İSRAİL Büyük elçiliği önünde siyah kurdaleler atarak kınamıştır.

Ankara’da İSRAIL BUYUKELCILIGI ONUNDE TÜRKIYE SIVIL TOPLUM KURULUŞLARI PLATFORMU adina 81 ilden 350 STK başkanını temsilen 30 STK Başkanı Katil,haydut,Terörist İsrail devletini kınama,telin etme eylemi yapmıştır..

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI PLATFORMU Siyasi ve Hukuk işleri birİmi genel başkan yardımcısı Semih KIBRIS’ın koordinesinde Sivil toplum kuruluşları platformu Onursal Başkanı Faysal ALP, Genel başkanı Habib Şeker ve platformdaki dernek başkanlarımızla , iki bakanımıza yapılan haksız yaptırımı kınamak için, ABD Türkiyeden elini çek...81 ilde 350 stk ile ABD konsolosluğun önünde basın açıklamamızı yaptık.

Sivil toplum kuruluşları Platformu Çevre ve şehirçilik birim başkanı Mimar Döndü DAĞHAN’ın hazırlamış olduğu Dünya Çevre Günü etkinliği kapsamında Ankara Millet veki li Nevzat Ceylan ve bölgedeki öğrenci ve derneklerin katılımı ile Mamak Kıbrıs Köyü kanyonunda Dünya Çevre günü etkinliği düzenlenmiştir.

Sivil toplum kuruluşları Platformu ile Mamak Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Bilecik Söğüt Yiğit hükümdar, kumandan, Bilge insan, ERTUĞRUL GAZİ, Dirilişin sembol ismi, makamını kabri ziyaret edildi.

Bu kutlu yolda ve günde ecdadımızı tanımak, duygusal anlatımında rehber eşliğinde platformumuzdaki dernek başkanlarımızla atamızı tanıma projesini gerçekleştirdik.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI PLATFORMU Kadın kolları başkanı , ANKARA HANIMELLERİ KÜLTÜR SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ Başkanı Asiye Mutlu’nun hazırlamış olduğu babalar günü etkinliği kapsamında ANKARA ÇUBUK ABİDİN YILMAZ HUZUR EVİ YAŞLI BAKIM VE REHABİLİTASYON
Huzur evi açık hava bahçesinde babalarımıza huzur ve neşe dolu saatler eğlenceli bir gün yaşattık.

Çubuk ilçemizdeki şehit ailelelerinin katılımı ile yemekli toplantıda bir araya gelip ,Çubuk ilçemizdeki ve tüm şehitlerimiz için mevüd-i şerif okundu. Şehit ailelerimize plaket takdim edildi. Platform derneğimiz ve aynı zamanda Platformumuzda Ekonomi ve istihdamın geliştirilmesi birimi ve genel Başkan yardımcısı ve Ahi Evran İşadamları derneği başkanı Yunus Çelik beyin koordinesinde Ahi Evran Ocağı İşadamları derneği olarak Atatürk kültür merkezinde Ahilik günleri düzenlendi.

Ahilik kültürü en iyi şekilde görsel bir şekilde anlatıldı. Yerel yönetim ziyaretleri ve projeler kapsamında Gölbaşı ve Mamak Belediyesi, Nallıhan, Ayaş Belediyesi ziyaretleri yapıldı.

Haymana belediyesinin, Son kale Haymana programı katılım sağlandı. Ak Parti genel merkez ziyaretleri, Bakanlık ziyareti, Çanakkale gezisi, yapılmıştır. Hakkari yüksek ovadan gelen 2 derneğimizin organize ettiği 40 Hakkari Yüksekoval ı üniversiteli genç ve kadınlarımızı 4 günlük Ankara gezisi gerçekleştirip Başkentimizde misafir ettik.