Köln şehrinde Perşembe öğleden sonra işe gitmek için Mülheim semtinden tramvaya binen Hacer U., Deutzer semtine gelindiğinde saat 16:00 sularında, bir Alman’ın vahşi şekilde yumruklu saldırısına uğradı.

Saldırı sonucu yüzünden ağır yaralar alan Hacer U. Deutzer Eduardus hastanesinde tedavi altına alındı ve yüzünün çeşitli yerlerine dikişler atıldı.

PEŞ PEŞE YUMRUKLAR
Edindiğimiz bilgiye göre, Köln şehrinde, oturduğu Mülheim semtinden işe gitmek için tramvaya binen Hacer U. bir adamın yanına oturdu. Oturur oturmaz, kendi kendine söylenmeye başlayan adam, Deutzer semtine durağa gelindiğinde ayağa kalkıp Hacer U.’nun yüzüne bakarak bir şeyler söyledi.

Almancasının yeterli olmaması nedeni ile adamın ne dediğini anlayamayan Hacer U., ayağa kalktığında adama ne var (was) diye sorar. Bu soruyu duyar duymaz Hacer U.’nun suratına peş peşe yumruklar indiren Adamın, tramvayın durmasını fırsat bilerek, inip oradan uzaklaşıp gözden kaybolduğu belirtildi. Hacer U.’nun saldırıya uğramasına kimsenin müdahale etmemesi ve sadece seyretmesi dikkat çekti.

AMACI BİLİNMİYOR
Olayın hangi amaçla yapıldığı ve Adamın neler söylediği ile ilgili, saldırıya uğrayan Hacer U.’nun Almanca bilmemesi sebebiyle bilinmiyor.

POLİS KAMERA KAYITLARINI İNCELİYOR.
Olayı araştıran Köln polisi söz konusu kişinin yakalanması için önce tramvay kameralarını incelemek istedi, ancak kameraların çalışmadığı ifade edildi. Olayın peşini bırakmayan polisin, Deutzer durağında bulunan kamera görüntülerini incelemeye aldığı ifade edildi.