Geçtiğimiz Çarşamba günü Tilburg’da çocuk oyun salonunu Speelparadijs Circus City'de yaşanan olayda göğsüne darbe alan 10 yaşındaki çocuk, saldırıdan hemen sonra hastanenin acil servisine götürüldü. Doktor, çocuğun kaburgalarının ciddi şekilde zedelendiğini söyledi.

Tilburglu Gökkaya ailesi, 10 yaşındaki çocuklarını tekmeleyen kadını o gün çocuk oyun salonu Speelparadijs Circus City'de gören veya tanıyan varsa yardımcı olmalarını istedi.

Gökkaya ailesi Facebook’da yaptığı paylaşımda, ‘oğluma saldıran bu kadını gören veya bilen varsa lütfen yardımcı olsun’ yazarak yardım istediler.

’Kim böyle bir şey yaparki? ”Diye sordu Baba Mustafa Gökkaya. 10 yaşındaki oğlu annesiyle ayda bir defa çocuk oyun salonuna gittiklerini söyledi. Oğlunun birden yetişkin bir kadın tarafından yere itildiğini ve birkaç kez ayağıyla göğsüne vurduğunu söyleyen Mustafa Gökkaya ‘oğlum ciddi şekilde yaralandı.’ dedi.

Baba Mustafa Gökkaya: ‘Olay gerçekleştiğinde epeyce insan olduğunu biliyorum. Bazı anne-babalar oğlumu saldırgan kadının elinden almaya çalışmışlar. Daha sonra oyun salonunun personelleri tarafından kadın dışarı atılmış. Polis çağrılmamış bu tür olaylarda hemen polis aranmalıydı’. dedi.

Baba Mustafa Gökkaya, ‘polise suç duyurusunda bulunduk. Speelparadijs Circus City çocuk oyun salonunda güvenlik kamerasının olmaması beni şaşırttı.’ Kadını bulmamız zorlaştı’ dedi. Bu nedenele Facebook’da yaptıkları paylaşımda kadını gören veya bilen varsa yardımcı olmalarını istedi.

© SONHABER.EU