Hollanda Karamanlılar Federasyonu (Hokaf) Başkanı Mustafa Duyar, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı makamında ziyaret etti.

Hokaf Başkanı Duyar, ziyaret esnasında Hollanda’daki hemşerilerimizin durumu ve Hokaf çalışmaları hakkında Başkan Ertuğrul Çalışkan’a bilgiler verdi.

Gurbetçilerimizin izin aylarında bir araya gelmelerine yönelik bir organizasyon talebini Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a ileten Hokaf Başkanı Mustafa Duyar, bu konuda kendilerinin de yardımcı olmak istediklerini sözlerine ekledi.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ise Hokaf Başkanı Duyar’ın talebini değerlendirdi ve 1 Ağustos Çarşamba günü Karaman Kale Restoran’da ‘Karamanlı Gurbetçilerimizle Kahvaltı Programı’ gerçekleştirileceği söyledi.

Karaman Valisi ve Emniyet Müdürünün de katılacakları, Karaman Kale Restoran’da saat 10.00’da gerçekleştirilecek olan kahvaltı programına tüm gurbetçi hemşerilerimiz davet edildi.
Kahvaltı programının akabinde gurbetçilerimize, otobüslerle Karaman gezisi tertip edilecek.



Öte yandan Hollanda Karamanlılar Federasyonu (Hokaf) Başkanı Mustafa Duyar, Karaman İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar’a da nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette özellikle gurbetçilerimizin izin döneminde Karaman’ın trafiğinin durumu ele alındı.