https://dai.ly/x6w1mbm

Soygun için girdiler, dükkan sahibi 'Şimdi para yok, sonra gelin' dedi. Sonradan gelip, polise yakalandılar.

Satıcı daha çok para için ikna etti
Belçika, fıkra gibi bu soygun girişimini konuşuyor. Charleroi şehrinde 6 genç, soygun için elektronik sigara dükkanına girdi. Kasadaki parayı istedi. Ancak dükkan sahibi, kasada çok para olmadığını daha sonra gelirlerse daha çok para alabileceklerini söyledi. İşte bütün hikaye de tam bu noktada başladı. Dükkan sahibi, "Onlara açıkça söyledim. Öğlen 3'te silahlı soygun yapamazsınız. 6 buçukta gelip beni soyabilirsiniz. Şu an bin euro alırsınız ama akşam gelirseniz daha çok para olur" dedi, soyguncular da ikna oldu. Ve dükkandan ayrıldılar.


Tekrar geldiklerinde yakalandılar
Dükkan sahibi hemen polise haber verdi. Polis soyguncuların geri gelmeyeceğini söyledi. Ancak dükkan sahibi geleceklerinde ısrar etti. Polisler olayı dikkate aldı, dükkana gelip arka odaya gizlendiler. Soyguncular dükkana geri geldi. Hatta saat henüz 17.52'diydi.

Dükkanda müşteriler vardı. Soygunculardan biri de dükkandaki satılanlarla ilgileniyormuş gibi yaptı. Ve dükkan sahibinin yanına yaklaştı. Yaklaşık 4-5 dakikalık bir konuşmanın ardından arka odadaki polisler ortaya çıktı. Karşısında silahlarını doğrultan iki polis gören soyguncu şaşkına döndü. Hemen ellerini kaldırdı. Polisler soyguncuyu yere yatırarak gözaltına aldı.

Görüntülerin sosyal medyada yayınlandı. O genç artık Belçika'nın en kötü soyguncuları olarak anılıyor.