Polis, geçtiğimiz ay Den Haag kentinde bulunan Laan van Nieuw Oost-İndie istasyonunda 25 yaşındaki Rotterdamlı bir gence saldıran 4 kişiyi aramaya devam ediyor. Görgü tanıklarının olayla ilgili polise bilgi vermesi için yayınlanan görüntülerde 4 azılı saldırganın eşgalleri açıkca görülüyor.

Olayın bir an önce çözülmesi için çalışan Den Haag Polisi görüntülerde saldırganların eşgallerinin açıkca görülmesinin büyük bir avantaj olduğunu ve Polise yardım etmek isteyenlerin bu kişileri ihbar etmeleri veya konuyla ilgili bilgisi olan kişilerin bilgi vermelerini rica etti.



Güpegündüz durduk yere saldırıya uğrayan Rotterdamlı gencin atılan taşla birlikte kırılan camın parçaları gözüne isabet etmesi sonucu gözlerinde ciddi hasarlar olduğu ve artık hayatı boyunca yüzde yüz göremeyeceği belirtildi.

Gencin kendinden geçene kadar dayak yediği görüntülerde, azılı saldırganların olay yerini terkederken istasyonda bulunan güvenlik kameralarına takıldığı görülüyor. Bu dört saldırgan hakkında bilgisi olan veya saldırganları gören kişiler Polisin websitesinden bilgi verebiliyor.



SONHABER.EU