İSTANBUL (AA) - İstanbul Shopping Fest'in (İSF) son günleri, moda ve müzik gösterilerine sahne oluyor.

İSF açıklamasına göre, 1 Temmuz'da başlayan Türkiye'nin en büyük turizm, alışveriş ve kentsel markalaştırma projesi İSF, İstanbullular ve yabancı ziyaretçilere sağladığı indirimli alışveriş avantajları ve katılımcı alışveriş merkezlerinde düzenlenen renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Festivalin son dönemine girilen bu hafta sonunda, 30 Temmuz Cumartesi günü Akasya ve Akbatı'da Gencer Savaş Bandosu, Akmerkez'de Keman-Flüt-Viyolonsel Trio ve Palladium'da FreeHugs konseri gerçekleşirken, çocuklar ÖzdilekPark ve Palladium'daki atölyelerde keyifli dakikalar geçirdi.

İSF'nin son günü olan bugün ise Akbatı'da Tişört Boyuyoruz, ÖzdilekPark İstanbul'da Miniklere Atölye'si, Palladium'da Retrobüs Konseri, Akasya ve Akbatı'da Keman-Flüt-Akordeon Trio konserlerinin yanı sıra, Palladium Pop-up Shop, Cevahir Stiline Güvenenleri Çağırıyor ve Forum İstanbul Alışveriş hediye kulesi etkinlikleri düzenleniyor.

İSF'ye bu yıl 11 AVM katıldı. Etkinlik, Akasya, Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Akmerkez, İstanbul Cevahir, Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi, İstinyePark, Kanyon, Mall of İstanbul, ÖzdilekPark İstanbul, Palladium Alışveriş Merkezi ve Zorlu Center gibi dev yatırımlarla kurulup İstanbullular ve dünyanın hemen her yerinden gelen ziyaretçilerine hizmet veren alışveriş merkezleri tarafından desteklendi.

Bu çerçevede, destekleyici tüm AVM'ler, birbirinden farklı ve avantajlarla dolu indirim kampanyalarıyla, İSF ziyaretçilerinin keyifli ve etkileyici bir alışveriş deneyimi yaşamasını sağladı.

Ayrıca, İSF kapsamında festival AVM'lerinden alışveriş yapanlar, yapılacak çekilişle araba kazanma şansı yakalayacak. Temmuz ayı içerisinde 100 TL'lik her alışveriş, çekilişe bir katılım hakkı sağlayacak. Kampanya ile bir talihli kişiye noter huzurunda yapılacak çekilişle Mercedes Vito Tourer hediye edilecek.