Ijmuiden’da bir süredir kadınları taciz eden, en son Salı gecesi 17 yaşındaki Sharona’ya bulaşan ancak genç kızdan burnunun üstüne bir yumruk yiyen sapığın, robot resmi tamamlandı.

Robot resim uzmanı Sandra Nieuweboer, genç kıza yönelttiği sorulara aldığı cevaplarla Ijmuiden sapığının robot resmini ortaya çıkarttı. Nieuweboer genç kızın oldukça detaylı bir şekilde sorulara cevap verdiğini bu sayede çok iyi bir çalışma çıkartıldığını belirtti.

rukker-sonhaberYapılan çalışma sonrası RTV NH kanalına konuşan Sharona, kendisine sarkıntılık eden sapığı çok net hatırladığını ve bu şekilde ortaya çıkartılan robot resminin sapığı yakalamak için fayda sağlamasını ümit ettiğini dile getirdi.

Son birkaç haftadır şehri sapıklıkları ile meşgul eden adam hakkında şuana kadar 8 şikayet ve 2 suç duyurusu bulunduğu belirtiliyor.

Ijmuiden polisi, özellikle Zeewijk mahallesindeki Orionweg civarında devriye gezildiğini aynı zamanda sivil polislerin de bölgede zaman zaman kontrol yaptıklarını belirtti.

Polis; olası bir sarkıntılık veya sapıklık olayı görüldüğünde direk olarak 112 alarm numarasını aranması gerektiğini hatırlatırken, robot resimdeki kişiyi tanıyan veya gören kişileirn de 0900-8844 nuamralı telefonu araması gerektiğini vurguladı.

Sharona’nın robot resim çizilirken anlattıklarını bu videodan görebilirsiniz:



Sharona’nın RT NH’ kanalına verdiği röportajdan bir kesit:



© SONHABER.NL