Hollanda, eşcinselliği eleştirdiği ve nefret söylemini teşvik ettiği gerekçesiyle Amerikalı papaz Steven Anderson’u, ‘istenmeyen kişi’ olarak tanımlayarak, ülkeyi ziyaretlerini yasakladı.









Düşünce özgürlüğünde sınır tanımayan Hollanda, sivri çıkışları ile bilinen Amerikalı papaz Steven Anderson’ın Hollanda’ya gelmesini red etti.









Hollanda Güvenlik ve Adalet Müşteşarı Mark Harbers Amerikalı papaz Steven Anderson’un Hollanda’ya gelmemesi için önlemler aldığını bildirdi.









Papaz Anderson, eşcinselliği eleştiren hatta tüm eşcinseller öldürülsün ifadeleri kullanan sivri çıkışları ile biliniyor.









Yahudileri de eleştiren papaz Anderson, sözde ‘ölüm kamplarında’ öldürülen Yahudilerin aslında açlıktan ve hastalıktan öldüğünü iddia ediyor.









Altı milyon Yahudinin öldüğü ona göre bir yalan.









Anderson’a göre Yahudilerin, Yahudi Devleti’nin kurulması için Yahudi soykırımı hakkında yalan söylediklerini iddia etti.









23 Mayıs'ta Amsterdam'ı ziyaret etmeyi planlayan Papaz Anderson ise, “Ben uçakla Amsterdam’a gitmiyor. Trenle Amsterdam’a gideceğim. Hollanda’ya gelmemi ve girişimi engel olacaklarını düşünmüyorum” dedi.









WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın









©SONHABER.EU



Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız!