Bu yıl başlarında dernek statüsü ile kurulan grup 20 firma ve yöneticilerden oluşuyor. Büyük çoğunluğunun sektöründe en az 20 yıl aktif faaliyet gösteren firmalar olan Network Grubu Hollanda, Türkiye ve dünyanın bir çok ülkesinde yatırım ve iş geliştirme projeleri içerikli çalışmalar yapıyor.





Gazeteci.nl sitesinde yayımlanan habere göre, T- Nedwork Group adı ile kurulan dernek, Medya, çiçek borsası, elektrik toptancısı, gözlük bayii, vitamin üreticisi, hizmet sektörü, led panel toptancısı, yatak üreticisi, elektrikli ev aletleri bayisi, uluslararası danışmanlık, lastik toptancılığı, Restaurant, yeminli tercüman, mali müşavirlik, kaza, ceza ve vergi avukatı gibi sektörlerden deneyimli ve yetkin iş insanlarından oluşuyor.









Sadece kurucu üyelerin refereleri ile üye olunabilen network grubu, planlanan faaliyetler kapsamında; Türk Hava Yolları ile TACC (Turkish Airlines Corporate Club) anlaşması, Rotterdam Capelle aan den IJssel’da ki Masha Restaurant’da imzalandı.





Yapılan bu sözleşme ile grup üyeleri özel indirimler ve ekstra bagaj gibi birçok avantajdan yararlanmaya başlayacaklar.





İş seyahatlerine özel avantajlar sunulan bu sözleşme ile Türk Hava Yolları ile en prestijli şekilde uçmanın yanısıra bir de indirimli uçak bileti, ücretsiz bilet değişikliği ve ekstra bagaj gibi ayrıcalıklar ekleniyor. Business class kontuarından ve özel yolcu salonlarından da faydalanabilecekler.





Şimdilik sadece 2 grup kurucu üyesine kart verileceğini belirten THY Amsterdam Müdürü Cengiz İnceosman; Grubun uçuş performansına göre bu sayının daha da artacağını belirtti.









Network grubu adına Tekstil Mühendisi Aşkın Eralp ve Mali Müşavir Elvan Düztaş'ın imzaladığı bu sözleşme sonrası açıklama yapan THY Amsterdam müdürü Cengiz İnceosman, T-Nedwork üyesi iş insanlarının dünyanın her yerine uçuşlarında her türlü kolaylığı göstermeye çalıştıklarını, T-Nedwork group ile uzun soluklu ve verimli çalışmalar yapmayı planladıklarını söyledi.





THY Amsterdam Kurumsal Satış Bölümü yetkilisi Nuri Yılmaz Gedik’in de hazır bulunduğu bu anlaşma sonrası T- Nedwork üyeleriyle hatıra fotoğrafı çekildi.





WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın





Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız!





Kaynak: TMC | Turkish Media Center Gazetci.nl