Öyleyse DENK dışındaki hiçbir partide yer almanız mümkün değil. Hani Hollanda özgürlükler ülkesiydi? Ya kariyerinizi düşünüp ortama ayak uyduracaksınız, yada Selçuk Öztürk ve Tunahan Kuzu’ya yapıldığı gibi zorla deklarasyona imza atmanız istenecek.

Herkes istediği gibi davranmakta özgür tabi, ama seçim öncesi camilerde oy isteyip seçim sonrası aynı camilerin aleyhine oy verilmesi birçok insanımızın gönlünde derin yaralar açtı.

Haksızlıklara hayır diyecek konumda olanlar ne yazık ki sessiz kaldılar. Helal et yasaklansın dendiğinde sesleri çıkmadı. Sözde Ermeni soykırımı meclise geldiğinde üç DENK partili yiğitten başka kimse hayır diyemedi.

Üstelik hayır diyen vekillerimize yapılmayan eziyet ve edilmeyen tehdit kalmadı. Hani Hollanda özgürlükler ülkesiydi? Wilders’ın kin ve nefret dolu sözlerine fikir özgürlüğü kılıfını uydurmaya çalışanlar şimdi neden susuyorlar?

Amsterdam Noord’daki Emir Sultan Camii’ne kanlı ve başı kesik oyuncak bebek asıldığında mecliste görüşme teklifimize hayır oyu verenler ertesi gün camiye gelip gül ve oyuncakla insanları avutmaya çalıştılar. Yıllardır yaptıkları gibi.

Onlar ne yaparsa yapsın, biz doğru bildiğimiz yoldan şaşmayacağız. Biz milletimiz için, Hollanda’nın geleceği için çalışmaya devam edeceğiz. Bu mücadelemizde desteğinize ihtiyacımız var. Tüm vatandaşlarımızı 20 Mart’ta yapılacak seçimlerde sandığa giderek DENK partisini bu dik duruşunda desteklemeye davet ediyorum.

Süleyman Koyuncu
DENK Noord-Holland 2. Sıra adayı