Hollanda Azerbaycan Türk Kültür Derneğitarafından düzenlenen etkinliğe sadece Hollanda’dan değil Belçika,Fransa ve Almanya’dan katılımın yoğun olduğu görüdü.

MHP Başkan adaylarından olan Sinan Ogan etkinlikte davetlilee hitaben yaptığı konuşmada,”Yolumuz iktidar yoludur” diyerek hem MHP Genel başkanlığı hem de Başbakanlık için için aday olduğunu vurguladı. Ogan konuşmasında özetle; , “ Ülkücülerin iktidar zamanı geldi.  Ülkemizin durumunu hepiniz görüyor ve kaygılanıyorsunuz.Her gün şehit haberleri geliyor. Üzüntümüz çok büyük.Bu vesile ile şehitlerimizi rahmetle anıyor, şehit ailelerine buradan sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Öte yandan Ermeniler yine azıttılar. Karabağ’daki işgali kabul etmemiz mümkün değildir.Artık biz bir millet,iki devletin ötesindeyiz’ diyerek davetlilerin Nevruz Bayramını kutladı.

13022348_10154086573749717_359999044_n


Etkinliğe ev sahipliği yapan Hollanda Azerbaycan Türk Kültür Derneği Başkanı İlhan Aşkın’da eski milletvekili ve MHP Genel Başkan adayı Sinan Ogan’ı böyle bir günde ağırlamanın mutluluğunu dile getirdiği konuşmasında davetliler ve katılımcılar başta olmak üzere Türk dünyasının Nevruz Bayramını kutladı.

Etkinlikte Şenol Can, Nadir Bodur, Saadettin Babagiray, Yücel Kurt sahne alarak davetlileri seslemndirdikleri eserlerle coşturmasını bildirler.

©SONHABER.EU