Fransa’nın güneybatısındaki Dordogne bölgesinde meydana gelen olayda sabah okula giden 14 yaşındaki kız çocuğu, henüz açılmayan okulun önünde beklemeye başladı. Arabayla küçük kızın önünde duran sapık, kızı zorla aracın arkasına bindirmeye çalıştı. Kızın karşı çıkarak bağırması ve binmemek için mücadelesini gören okul görevlisinin bağırması üzerine ise saldırgan adam aracına binerek olay yerinden hızla uzaklaştı.

Sapığın aracı başka bir lise yakınında bulundu
Olaya tanık olan başka bir kişinin aracın plakasını alarak jandarmaya haber vermesi üzerine yapılan operasyonda, sapığın aracı bölgedeki başka bir lise yakınında bulundu. Araştırmayı derinleştiren jandarma, iki saat sonra sapığın kimliğini tespit ederek gözaltına aldı.

Daha önce cinsel saldırı suçundan hüküm giymiş
İlk başka olayı inkar eder saldırgan daha sonra ise küçük kızın cep telefonunu çalmaya çalıştığını savundu. Ancak yapılan incelemede 57 yaşındaki saldırganın 1996 yılında cinsel saldırı suçundan mahkum olduğu belirlendi. Savcılık, 15 yaşındaki küçük bir çocuğu kaçırmaya çalışmak suçundan saldırgan hakkında soruşturma başlattı.

Artı33