https://sonhaber.eu/wp-content/uploads/2019/04/Belçikada-bir-okulda-4-yaşındaki-kız-çocuğuna-yönelik-cinsel-istismar-sonrası-halk-sokakta-Gine-kökenli-çocuğun-cinsel-saldırıya-uğradığını-Tü.mp4









Uzmanlar çocuğun vücudunda yara olduğunu doğrularken olayın Josaphat Sokağındaki 1 numaralı bölge okulunda gerçekleştiği öğrenildi.









Aileyi ve çocuğu koruma amaçlı kimliği gizli tutulan anne, 25 Nisan Perşembe günü çocuğunu okuldan almaya gittiğinde kızının iç çamaşırında kan lekelerinin olduğunu fark etti. Çocuğun ailesi polise başvurdu.









Soruşturma başlatılan olayda çocuğun cinsel istismara uğradığından şüpheleniliyor.









Yetkililer, Saint-Pierre Hastanesi’ne kaldırılan çocukla ilgili soruşturmaya zarar vermemesi adına detaylı bilgi vermedi.









Afrika kökenli olduğu öğrenilen kız çocuğunun okulunun önünde yapılan protestolara destek veren kızın yakınları, okul yönetiminin olayla ilgili şu ana kadar açıklama yapmamalarını eleştirdi.









Euronews muhabiri Gülsüm Alan'a konuşan bir protestocu, "Kim yaptıysa bulsunlar biz de çocuklarımızı rahat bir şekilde okula gönderelim. Aksi halde bu şekilde çocuklarımızı okula gönderemeyiz." dedi.









WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın











Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız!









Kaynak: Euronews