Hollanda MÜSİAD Rotterdam Şubesi geçtiğimiz Cumartesi akşamı Roetterdam Meziz Restoran’da verdiği iftar proğramında yeni yönetim kurulunu açıkladı. Ödüllerle tescillenen videolarını sitemizde kolay bir şekilde izleyebilirsiniz.

Rotterdam MÜSİAD başkanı ve aynı zamanda HOKAF Başkanı olan Mustafa Duyar, bayrağı Ali Konduy’ya teslim etti.



T.C. Rotterdam Başkonsolosu Sadin Ayyıldız, Denk Partisi Lideri milletvekili Tunahan Kuzu, T.C. Rotterdam Başkonsolosluğu Ticaret Ateşesi Tarık Gençosmanoğlu başta olmak üzere tanınmış siyasilerden Zeki Baran, Fadime Örgü, Seyit Yeyden, Aydın Peksert, Hollanda MÜSİAD’ın ilk kucularından Ali Bekdur, Mehmet Akbulut, Gülali Alkılıç, MÜSAD Amsterdam başkanı Ümit Akbulut, MÜSİAD Den Haag başkanı Hamza Çelik; başta olmak üzere yaklaşık 150 davetlinin katıldığı iftar prğoramında, Ali Kondu, Tunahan Kuzu ve Sadin Ayyıldız birer konuşma yaptılar.



Hollanda’nın Türklerin de vatanı olduğuna vurgu yapan çiçeği burnunda başkan Ali Kondu, gelceğin Hollanda başbakanının Hollandalı Türklerden olacağına vurgu yaparak, Hollandalı Türklerin Hollanda’ya nasıl sahip ıktıklarından ve başarılarından söz etti.







Tunahan Kuzu ise şu anda Hollandalı Türklerin geldiği konumun 20/ 30 yıl öncesine göre mukayese edildiğinde çok başarılı bulduğunu ifade ettiği konuşmasında, önmüzdeki yılların Hollanda’da yaşayan herkes adına aha güzel olacağına inandığını söyledi.



Sadin Ayyıldız ise, “Sizlerin iki vatanınız var. Hollanda’da olduğum süre içinde hem Türkiye’yi hem de Hollandayı ne kadar çok sevdiğinize şahit oldum. Türkler milli, manvi, kültürel değerlere sahip çıkarak Hollanda’ya ve nerede yaşarlarsa yaşaınlar o ülkelre zenginlik katıyor” dedi.



Açılan oruçların ardından proğramın ikinci bölümünde Başkan Ali Kondu, MÜSİAD yöentim kurulunu tek tek sahneye davet ederek davetlilere tanıttı. Görevi devraldığı Mustaf Duyar’a çalışmları için telekkür eden Ali Kondu, kendisinin bundan sonra hizmetlerine başkan yardımcısı olarak devam edeceğini, başkanlıktan ayrılmasının nedenini prosedir gereği hem HOKAF’ta hem de MÜSİAD’da başkan olamayacağından dolayı olduğunu söyledi.



MÜSİAD Rotterdam Yeni yönetim kurulu üyeleri ve görevleri şu şekilde:



Ali Kondu ( Başkan); Bekir Karakoç (Başkan vekili ), Mustafa Duyar ( Başkan Yardımcısı ), Recep Boylu ( Başkan Yardımcısı ), İlhami Gülmüş ( Teşkilat Başkanı ), Mustafa Ateş ( Teşkilat Başkan Yardımcısı), Yağmur Çiçek ( Muhasip ), Mehmet Sarı ( Genel Sekreter ), Zafer Ülgen ( Genç Müsiad Başkanı ).



©SONHABER.EU