Hollanda’da son zamanlarda cinsel içerikli taciz veya saldırı haberleri daha fazla çıkmaya başladı. En son gelen örnek ise Ijmuiden’dan

Ijmuiden’da bir süredir kadınları taciz eden cinsel sapık bu sefer çetin cevize çarptı. RTV Noord-Holland kanalına açıklama yapan 17 yaşındaki Sharona, bir festivalden bisikletle eve dönerken birinin kendini takip ettiğini fark ettiğini, evinin önünde durup bisikletinden indiğinde ise yanında sapığı gördüğünü söyledi.

Sharona kendini taciz ettiğini ileri sürdüğü şahısla ilgili olarak, “Stadspark’tan eve kadar beni takip etti. Kapımın önünde durdum. Arkamda belirdi, bir anda yanıma geldi ve şeyiyle oynamaya başladı. O anda sinirlendim ve ona önümden kaybolması için bağırdım. Ama Hollandaca anlamıyordu. Bende İngilizce olarak gitmesi gerektiğini haykırdım. En sonunda beni öpmeye çalıştı, çok kötüydü. Bir anda çok sinirlenip burnunun üstüne yumruk attım!” dedi.

Sharona, burnu kanayarak olay yerinden kaçan sapığın asker tıraşlı ve büyük ihtimalle Doğu Avrupalı olduğunu afade ederken, polis her yerde bu sapığı arıyor.

© SONHABER.NL