UNİTEE FETÖ'nün dünyadaki en büyük finans kuruluşu, Almanya ve Belçika'da üslenmiş durumda. UNITEE'ye bağlı en az 15 bin FETÖ'cü şirket var. Buradan para aklayıp, Türkiye'yi ve bulundukları ülkeleri soyuyorlar.

AVRUPA GENELİNDE TÜRK İSMİNİ KULLANARAK İŞADAMLARINI FETÖ AĞINA ÇEKİYORLAR

Avrupalı FETÖ'cü Türk iş adamlarının finansman kuruluşu niteliğindeki kısa adı UNITEE olan Avrupa Türk İş Dünyası Konfederasyonu'nun merkezi Brüksel. Bünyesinde Avrupa ülkelerine yayılmış 52 dernek ve 6 federasyon bulunuyor. 10 bin girişimci ve 2 bin profesyonel üyesi var. UNITEE' nin Genel Başkanlığını Adem Kumcu'nun yaptığı bu yapılanmanın temeli Hollanda'da atıldı.

ÖNCE BELEDİYELERE VE STK'LARA SIZDI

FETÖ finansörü Kumcu Hollanda Dışişleri Bakanlıklarının Eğitim, Kültür ve Bilim ve Ekonomik İşler komisyonunda üye, Turuncu Vakfı Danışma Kurulu Üyeliği, yine paralel yapının Hollanda'daki okulları olan Cosmicus Vakfı Başkanlığı, Yeni Avrupa İş Vakfı Başkanlığı yaptı ve Utrecht Üniversitesi'nde Stratejik Danışmanı olarak görev aldı.

GİRİŞİMCİLERİ TUZAĞA DÜŞÜRÜYORLAR

UNITEE Avrupa'da yer açmak isteyen Türk girişimcileri tuzağa düşürüp, fizibilite hazırlıor ve karşılığında iş hacminin %20'sini haraç alıyor.

TEŞVİK VE DESTEKLER FETÖ'YE AKTARILIYOR

Anadolu, Ege, Akdeniz vs. İhracatçılar Birlikleri'nde FETÖ mensuplarının sıkça ismi geçiyor. Marka koruma, fuar desteği, depo kira, marka tescil gibi yollarla alınan destek ve teşvikler FETÖ'ye gidiyor. Şu gün itibarıyla halen böyle olduğu belirlitiyor.

İŞTE FETÖ'NÜN AVRUPA FİNANS İMAMLARI

1470386804415

KARA PARA AKLIYORLAR

FETÖ yasalardaki açığı çok iyi kullanıp, devletin destek ve teşviklerini alıp örgüte aktarıyor. Kobi desteğinden büyük paralar götürüyor, devletten teşvik alarak yurt dışında açtığı mağaza vs üzerinden kara parasını aklıyor.

HELAL GIDA FUARI PARALEL YAPI'NIN ELİNDE!

Geçtiğimiz aylarda Helal Gıda Fuarı yapıldı, bu işin arkasında UNİTEE vardı. Kadrolaşmış FETÖ üzerinden bakanlıklar da bu fuarı destekledi.

FEDACTİO İLE TÜRK DÜŞMANLIĞI!

UNITEE ile bağı bulunan bir de FETÖ'nün kültür ve propaganda kuruluşu FEDACTİO var. Merkezi Belçika'da, Avrupanın nabzını elinde tutuyor ve diğer Avrupalılarar Türk düşmanlığı aşılıyor.

AB KURUMLARI VE MUHALİFLER SATIN ALINDI

FEDACTİO, AB kurumları ve muhalif partilerini rüşvet, şantaj ve çeşitli yollarla ele geçirdi. Türkiye'de olan biteni bunların gözünden görüyorlar.

TÜRK KOLEJİNDE TÜRKÇE KONUŞMAK YASAK!

FETÖ'cü Cosmicus Kolejlerinde dünya vatandaşlığı konsepti gereği okul bahçesi, koridorlar, sınıflar ve kantinlerinde Türkçe konuşmak yasak.

BRÜKSEL KARARGAH ŞEHİR

Avrupa'da 15 ülkede faaliyet gösteren, 52 dernek ve 6 federasyonun çatı kurulusu olan Avrupa Türk İş Dünyası Konfederasyonu (UNITEE), üyeleriyle Avrupa Parlamentosu (AP) çatısında birkaç kez toplandı. FETÖ'nün işadamı örgütü UNİTEE Başkanı Adem Kumcu o zaman yaptığı konuşmada "Şimdi de siz işadamlarını AP çatısı altında görmekten gurur duyuyorum. Çünkü sizler Türkiye ile Avrupa arasında sadece ticari köprüler değil, gönüllerden gönüllere sarsılmaz muhabbet köprüleri kuruyorsunuz. Sizler medeniyetler arasi ittifakın en emin, belkide en ehil mimarlarısınız.'' diyerek medeniyetler iffitakı yalanına onları da inandırmayı başardı.

KENDİLERİNİ 'YENİ AVRUPALI' OLARAK TANITIYORLAR

Yayımladıkları bildirilerde kendilerini göçmen ve çoğunluğu Türklerden oluşan 'Yeni Avrupalı' olarak lanse ediyorlar.

POTANSİYEL HEDEFLERİ ÜNİVERSİTE MEZUNU GENÇLER!

UNITEE Başkanı Adem Kumcu'nun hedefinde birinci nesil girişimciler ile Avrupa'daki üniversite mezunu Türk gençleri bulunuyor. Kumcu 'Avrupa'da üniversite bitirmiş ve çoğunluğu ikinci nesil en az 100 bin Türk gencinin var olduğunu ve bunların teorik birikimi ile şirketlerin pratik birikimleri henüz buluşmadığını' söylerek hedef kitlesini açıkça belirtmişti.

AVRUPA GENELİNDE NEREDEYSE HER ÜLKEDE DERNEKLERİ VAR

Avrupa Türk İş Dünyası Konfederasyonu'nun Avrupa genelinde 27 alt derneği bulunuyor. Bunlardan öne çıkanlar BETIAD, BUSINESS NETWORK, BUV, DATIFED, FEDIF, HOGIAF, NORTURK, SWETURK isimli paralel yapının ülke bazında işadamları derneği. Avrupa genelinde 'Halal Expo Europe' vb. müslüman işadamlarının katıldığı gıda fuarlarına toplu olarak katılım sağlıyorlar.

Kaynak: Sabah.com.tr