İrlanda Newtownabbey yerleşim alanında yaşayan 26 yaşındaki Lena Lupari, yaşadığı sıkıntıları Red Bull içeceğinde aradı ama neredeyse gözlerinden oluyordu.

DailyMail gazetesinde çıkan bir haber görenlerin ağzını açık bıraktı. Bu yıl Haziran ayında bayılana kadar yaptığı yanlışın farkına varmadığını belirten Lena İşsiz ve 3 çocuk annesi. Gazeteye bir açıklama yapan . Lena Lupari günde 28 kuru Red Bull içtiğini belirtiyor.

İdiopatik intrakranial hipertansiyon başka bir değişle beyninde aşırı baskı teşhisi konulan kadın aynı zamanda bir anda artan kilolarıyla da dikkati çekiyor. Bayılma sonrasında bir hafta hastanede müşahede altında kalması gereken Lena “kafamı kaldıramıyordum ve neredeyse kör oluyordum” diyor.

Lena’nın günde içtiği Red Bull miktarı sağlığının yanında cebindeki paranın dengesini de bozömuş. Sosyal ödenekle geçinmek ve çocuklarına bakmak zorunda olan Lena, içtiği enerji içeceğine yılda 8500 euro ödediğini ve tam bir bağımlı haline geldiğini belirtiyor. Günde 28 kutu, başka bir değişle 7 litre içeceği içen Lena sadece akşamları bir sefer yemek yediğini ve genellikle bunun da fastfood olduğunu belirtiyor.

Üç çocuğundan biri özel eğitim almak zorunda olan genç anne, beş yıldır migren ağrılarını ağrı kesicilerle geçirmek zorunda kaldığını, çocuklarına yeterli ilgiyi veremediğini belirtiyor.

18 Haziran günü hastaneye kaldırılan kadın doktorların tavsiyesi ile kilo vermeye başlamış. O günden bu yana kesinlikle Red Bull içmediğini söyleyen Lena bu süre içinde tam 12 kilo birden vermiş. Bu arada gözlerinin eskisi kadar olmasa da iyileşmeye ve görmeye başladığını söylüyor.




© SONHABER.NL