Çarşamba günü Almanya’nın Köln kentinde ikamet eden 22 yaşındaki Serkan Adaşoğlu, sandalye yüzünden çıkan kavgada kuzeni tarafından bıçaklandı.

Olay sonrası hastaneye kaldırılan Serkan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Serkan’ı bıçaklayan kuzeni Y.İ. ise bugün yakalandı.

Tartışma sandalyeden çıktı
Basında çıkan bilgilere göre; Serkan Adaşoğlu 18 mayıs günü Köln’ün, Ostheim semti Gernsheimer Caddesi’ndeki bir parkta, geniş bir grup halinde akrabalarıyla birlikte bulunuyordu. 

Serkan Adaşoğlu, 18 yaşındaki kuzeni Y.i.’ye, yaşça küçük olduğu için oturduğu yerden kalkarak kendisine yer vermesini istedi. Ancak bu istek ikili arasında tartışma yarattı.

Kısa süreli tartışma sonrasında ani bir hareketle belinden bıçak çıkartan Y.İ. dayısının oğlu Serkan’ı bıçakladı ve daha sonra olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen ambulansla birlikte Köln Merheim Hastanesi’ne kaldırılan Serkan Adaşoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis zanlıyı yakaladı
Olay yerinde uzun süre inceleme yapan polis yayınladığı mesajda, emniyet güçlerinin 20 araçla devriye gezdiği, kaçan zanlıyı arama çalışmalarının başlatıldığı bildirdi.

Çarşamba günü polis ve savcılıktan yapılan ortak açıklamada suçun arka planının henüz netleşmediği soruşturmanın devam edeceği belirtildi.

Bugün Alman basınında yer alan haberlerde ise olayla ilgili aranan Y.İ.’nin Bochum’da teslim olduğu belirtildi. Y.İ.’nin bugün Köln'e getirilerek adam öldürme şüphesiyle yargıç önüne çıkarılması beklenmekte.

Güvenlik üzerine aldığı meslek eğitimini yeni bitiren Serkan Adaşoğlu’nun yeni bir işe girdiği belirtiliyor. 

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın