Türk Hava Yolları’nın (THY), Almanya'nın Leipzig ve Hannover kentlerine yapılacak seferlerinin iptal edildiği belirtildi. İptal gerekçesinin havalimanlarında güvenlik personeli tarafından yürütülen grev olduğu kaydedildi.

Türk Hava Yolları Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, yarın (15.03.2024) düzenlenecek "TK 1339 İstanbul-Leipzig", "TK 1340 Leipzig-İstanbul" ve "TK 1554 Hannover-İstanbul" tarifeli seferlerinin yapılamayacağı belirtildi.

Berlin seferleri iptal edildi
Bugün THY’nin Berlin seferlerinin bazıları, Berlin Havalimanı'nda yapılacak güvenlik personeli grevi nedeniyle iptal edildi.

Almanya'da esrar kurallarını ihlal edenlere binlerce euro ceza! Almanya'da esrar kurallarını ihlal edenlere binlerce euro ceza!

Yapılan açıklamada İstanbul'dan Berlin'e gidiş seferlerinin devam ettiği ancak Berlin'den yapılacak “TK 1728 Berlin-İstanbul”, “TK 1722 Berlin-İstanbul”, “TK 7729 Berlin-Sabiha Gökçen”, “TK 1726 Berlin-İstanbul”, “TK 1724 Berlin-İstanbul” dönüş seferlerinin iptal edildiği belirtildi.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.